VK Bygg utför byggarbeten för både företag och privatpersoner

VK Bygg AB erbjuder tjänster inom byggnadsarbete för företag, organisationer och privatpersoner. Våra tjänster omfattar bland annat byggnadsreparationer, renoveringar, restaureringar, snickeri och måleri. 

VKBYGG

Varför anlita VK Bygg AB?

Vi är ett professionellt byggföretag verksamma främst i Enköping, Stockholm, Järfälla, Jakobsberg, Kallhäll, Bålsta och Bro. Vi utför även arbeten i andra orter som Uppsala, Västerås, Sollentuna, Strängnäs och Solna.

Vår företagsvision är att vara ledande på marknaden inom byggbranschen i och med vår högkvalitativa service. Teamet består av erfarna, välutbildade och kompetenta individer som är certifierade inom sina yrken. Vi erbjuder endast högkvalitativa tjänster inom byggbranschen och alltid rimliga priser!

Vårt byggföretag ansvarar för att alltid ge dig som kund garanti för våra utförda arbeten. Kunden ligger i fokus och tjänsterna är anpassade efter behov och önskan. Som kund ska du kunna känna dig trygg, säker och nöjd med servicen och det utförda arbetet.

VK Byggs verksamhet har stort fokus på miljön som är en av våra allra viktigaste prioriteter. Vi siktar mot att inte påverka miljön på ett negativt sätt och använder oss endast av ekologiska produkter och material i så stor utsträckning som möjligt.

Vi följer den svenska lagen när det gäller arbetsvillkor, affärsetik, mänskliga rättigheter samt antikorruption. Att behandla all personal lika och med respekt är fundamentalt för en trygg arbetsmiljö. Vårt byggföretag samarbetar med fackföreningen för att ge trygghet för både arbetsgivare och anställda.

Vi är certifierade för brandfarliga arbeten

Våra hantverkare och medarbetare får ibland uppdrag som innebär brandrisk och därför har vi sett till att teamet har genomfört särskild utbildning, är certifierade och därför behöriga att utföra brandfarliga arbeten.

Våra anställda följer alltid ID06 och vi är även utbildade inom liftar, läs mer här.

Allriskförsäkring via Trygg Hansa

Om olyckan är framme när VK Bygg arbetar hos dig, exempelvis att något råkar gå sönder eller förstörs behöver du inte oroa dig då vår allriskförsäkring via Trygg Hansa täcker kostnaderna.

Fora försäkringar täcker de anställda

Det är viktigt att våra anställda känner sig trygga, omhändertagna och får ersättning ifall de till exempel skulle göra sig illa på jobbet. Därför har vi tecknad försäkring hos Fora försäkringar.

Idag är våra leverantörer Jotum, Beijer och Bygma

Jotun

Våra färger och pulverlacker kommer från vår norska leverantör Jotun via Happy Homes. Jotun är en ledande leverantör inom måleribranschen och de har högkvalitativa produkter. Läs mer om Jotun här.

Om Bygma

Bygma AB har funnits sedan 1952 och är en väletablerad bygghandel med danskt ursprung. De erbjuder produkter och service av toppkvalitet och vi är mycket nöjda med deras samarbete Bygghandeln arbetar med klimatet och miljön i åtanke och samarbetar med partners som följer samma vision om en mer hållbar planet. Bygma har som mål att halvera sin miljöpåverkan fram till 2025 jämfört med 2020.

Om Beijer

Beijer Byggmaterial AB bygghandel har funnits i över 150 år och har sitt huvudkontor i Sollentuna. Idag har de 108 butiker utspridda i hela Sverige. VK Bygg använder material och verktyg från Beijer eftersom att de är en av de bästa när det kommer till kvalitét. Hos dem hittar vi allt som behövs för att bygga eller renovera, allt från golv till nock, oavsett byggnadstyp. Beijer är spårbarhetscertifierade enligt FSC® och PEFC® vilket betyder att de säljer certifierat virke. De är också miljöcertifierade enligt ISO 14001. Läs mer om Beijer här.

Vi är VK BYGG!

Vi gör det vi kan allra bäst! VK Bygg är ett modernt och nytänkande byggföretag med lång erfarenhet inom byggbranschen. Vårt team utför alla vanligt förekommande byggarbeten, från grundplattor till finsnickeri, samt totalrenoveringar och ombyggnader.

450+

Lyckade
Projekt

12

Anställda

3

dagARs svarstid
för offert

5/5

Betyg av
kunder

Kontakta oss!

Vi ger alltid snabba och seriösa svar på dina förfrågningar.