VK Byggs hantverkare är experter som fixar det mesta inom bygg!

VK Bygg är ett team av skickliga och erfarna hantverkare som kan det mesta inom bygg. Läs mer om våra olika tjänster nedan.

Våra hantverkare i Enköping gör allt från renoveringar till måleri

Restaurering

Våra hantverkare jobbar med att återställa gamla byggnader genom att göra förbättringar snarare än förändringar.

Ibland vill man hellre bevara det gamla än bygga nytt. Vi restaurerar byggnader så att de behåller sin originalitet. VK Bygg levererar!

Renovering

VK Byggs hantverkare totalrenoverar eller renoverar specifika delar av byggnader och hem. Totalrenovering omfattar väggar, vindsvåning, tak, trappor, fönster, dörrar, med mera.

Vi totalrenoverar eller renoverar specifika delar av byggnader och hem i Enköping och kringliggande orter. Väggar, vind, tak, trappor, fönster, dörrar med mera.

Målare

Ta hjälp av våra målare när det är dags att fräscha upp, ändra färgtema eller måla på något helt nytt? Vi målar allt som behöver målas invändigt och utvändigt.

Behöver du anlita en målare i Enköping eller i närliggande ort? Vi målar allt som behöver målas både invändigt och utvändigt.

Snickare

VK Byggs hantverkare utför det mesta inom snickeri för bostadsföreningar, byggpartners, fastighetsägare och andra företag.

Behöver du anlita snickare i Enköping eller på närliggande ort? Hör av dig till oss på VK Bygg så fixar vi det!

Fasadrenovering

Våra hantverkare har många års erfarenhet av fasadrenovering. En renovering av fasaden kan omfatta allt från lagning av mindre skador till att byta ut hela fasaden, beroende på vad som behövs eller önskas.

Behöver din BRF eller villa fasadrenovering? VK Bygg kan allt om fasader och kommer gärna och fixar vad som behövs.

Kakelsättning

Kakel är fint, lättskött och tåligt material. Det finns många olika sorters kakel och våra hantverkare hjälper dig gärna att välja rätt för dina utrymmen.

Vi lägger kakel, klinker och sten både inomhus och utomhus. VK Bygg finns i Enköping och kringliggande orter.

Kontakta oss!

Vi ger alltid snabba och seriösa svar på dina förfrågningar.