VK Bygg utför renovering av byggnader och hem i Enköping och Stockholm

Vi totalrenoverar eller renoverar specifika delar av byggnader och hem i Enköping, Stockholm och kringliggande orter. Väggar, vind, tak, trappor, fönster, dörrar med mera.

Renovering

För totalrenovering i lägenhet eller villa renoverar vi kök, sovrum, vardagsrum, badrum och andra eventuella utrymmen, som exempelvis kontor eller hobbyrum. (Observera att vi endast renoverar badrum vid totalrenovering.) Våra byggpartners är specialiserade rörmokare och elektriker som tillsammans med våra hantverkare gör hemmet eller lokalen till en trevligare, säkrare och bättre interiör. 

Ibland behöver man förnya och uppgradera sitt hem, kontor eller lokal för praktiska, estetiska eller andra goda skäl. Kanske börjar köken och badrummen bli omoderna och slitna i bostadsföreningen? Är det äntligen dags att bygga in säkra förråd åt hyresgästerna på vindsvåningen? Står väggar eller annat i vägen för en öppen planlösning på kontoret eller i villan? 

Hör av dig till oss, vårt team på VK Bygg hjälper er gärna! Vi jobbar främst i Enköping, Stockholm, Järfälla, Jakobsberg, Kallhäll, Bålsta och Bro. Även i orter som Uppsala, Västerås, Sollentuna, Strängnäs och Solna.

Varför välja oss?

Kontakta oss!

Vi ger alltid snabba och seriösa svar på dina förfrågningar.