VK Bygg utför restaurering i Enköping och närliggande orter

Ibland vill man hellre bevara det gamla än bygga nytt. Vi restaurerar byggnader så att de behåller sin originalitet. VK Bygg levererar!

Restaurering

Det är något speciellt med originalbyggnader och i vissa fall vill man hellre bevara det gamla än bygga nytt. Att restaurera innebär alltså att återställa så att det utseendemässigt, men också vad det gäller material, motsvarar det ursprungliga verket så mycket som möjligt. 

Ibland är det bara vissa delar av en byggnad, som fönster, dörrar och tak som behöver förnyas. Exempelvis restaureras oftast fönster tillsammans med fasadrenovering. Andra gånger är det mer genomgående jobb än så. Vi restaurerar givetvis utefter behov och önskemål. 

Äger du en eller flera byggnader som behöver restaureras? Arbetar du för en BRF och letar efter ett skickligt och erfaret team som kan restaurera exempelvis fasader, tvättstugor och lekplatser? Eller är du kanske ansvarig för att bevara historiska, kulturella eller andra viktiga byggnader i din stad eller kommun? Då kan vi på VK Bygg hjälpa er! Hör av er till oss så berättar vi mer.

Vi jobbar främst i Enköping, Stockholm, Järfälla, Jakobsberg, Kallhäll, Bålsta och Bro. Även i orter som Uppsala, Västerås, Sollentuna, Strängnäs och Solna.

Varför välja oss?

Kontakta oss!

Vi ger alltid snabba och seriösa svar på dina förfrågningar.